Pitate nas često za razliku između ovlaživača i difuzora?

Dešava se da naše kupce zbuni i cenovna razlika između ovlaživača i difuzora, koji samo naizgled imaju sličnu svrhu. Takođe, imali smo više pitanja oko cene, zbog čega kod nas difuzor nema istu cenu, kao na nekim drugim prodajnim mestima?
Evo nekoliko odgovora u narednim rečenicama kako bi ste imali sve informacije prilikom kupovine.

1

NAJVAŽNIJE

Difuzor može da koristi ulje i služi i da ovlaži, ali i da osveži prostor(aromaterapija). Ovlaživač ne može da koristi ulje, već samo vodu i svrha mu je da ovlaži vazduh u željenom prostoru.

Objašnjenje:
Difuzori rade na ultrasoničnom principu, tako da nemaju delove koji se menjaju (nema filtere, itd…). Ovlaživači imaju filtere (štapiće od pamuka) koji su predviđeni za korišćenje samo sa vodom. U slučaju korišćenja sa uljima (posebno sa uljima lošeg kvaliteta!), štapići će se zaprljati i ovlaživač će prestati da radi.

Zbog pogrešne informacije od prodavaca, može se dogoditi da kupite povoljniji uređaj, ali koji nije za svrhu koju ste vi hteli. Tako dolazi do pogrešnog korišćenja i velikog broja kvarova.

Ovu informaciju zaista retko možete videti na nekom proizvodu ili čuti od prodavaca.

2

Ovlaživači su dosta manji

Ovlaživači su dosta manji, manje zapremine, 100-250ml i obično rade pomoću usb priključka. Ovlaživač može biti i veći, veće zapremine, kao naš na fotografiji, pa i to može da dovede do zablude i greške prilikom izbora.
Difuzori su uglavnom veći, veće zapremine, od 350ml pa nadalje. I najčešće, zbog potrebne snage koju iziskuju, zavisno od jačine, rade na struju, tj direktan priključak na utičnicu.

3

Tehnička specifikacija

Svaki proizvod, na bilo kom sajtu, mora imati tehničke specifikacije i objašnjenje od prodavca, kako kupac ne bi bio doveden u zabludu. Do ovih situacija ne znamo kako dolazi, možda ne namerno od strane prodavca, već možda i zbog nestručne obuke i nepoznavanja proizvoda.
Kompanija ASSO se trudi da za svaki svoj proizvod da detaljnu specifikaciju i objašnjenje putem sajta, kao i dodatne odgovore putem poruka i telefonom.

4

Garancija 2 godine

Garancija je 2 godine u skladu sa zakonom: Tako da svako ko prodaje bilo kakav tehnički uređaj, dužan je da vam obezbedi garanciju. Do ostvarenja garancije dolazi uz fiskalni račun, koji morate dobiti prilikom kupovine.

U prethodnim rečenicama smo odgovorili na neka od pitanja koja ste nam postavljali u vezi razlike između ovlaživača i difuzora. Nadamo se da će vam odgovori biti od pomoći prilikom izbora vašeg omiljenog proizvoda.

Za sve dalje informacije stojimo vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona 064 30 42 050, porukom, preko društvenih mreža Instagram i Facebook, sa naše kontakt strane kao i lično na prodajnim mestima.

Želimo vam srećnu kupovinu, uživanje u kupovini i vašim proizvodima, naravno i najvažnije dobro zdravlje.

Vaš Asso