Osnovna uloga sinusa je održavanje vlažnosti u nosu i zadržavanje bakterija i prljavštine, kako ona ne bi prodirala dublje u organizam. Ako usled prehlade ili infekcije dođe do zadebljanja sluznice, to u najvećem broju slučajeva vodi ka upali sinusa. Da li nam prirodni lek za sinuse može ublažiti tegobe?

Koji su simptomi upale sinusa?

Možete imati samo neke od ovih simptoma, ili više njih zajedno. Što više navedenih simptoma imate, to je upala sinusa jača:

  • glavobolja
  • bol u području sinusa
  • začepljen nos
  • povišena temperatura
  • smanjeni osećaj mirisa
  • umor

Lečenje upale sinusa

Blaži oblici upale sinusa prolaze i bez lečenja. Ako simptomi upale traju duže od nedelju dana, onda se ipak preporučuje poseta lekaru. U međuvremenu možete pokušati da sami sebi pomognete. U tom slučaju imate na raspolaganju sledeće opcije: udisanje pare, tuširanje vrućom vodom, korišćenje toplih obloga, itd.

Kada je reč o medicinskom tretmanu, postoji veliki broj lekova koji se koriste za lečenje sinusa. Oni se najčešće prodaju u vidu tableta, ali i u vidu kapi i sprejeva. U svakom slučaju se ne preporučuje korišćenje bilo kakvog leka bez konsultacije lekara.

Prirodni lek za sinuse

S obzirom da ljudi obično izbegavaju korišćenje medikamenata za lečenje sinusa, skrećemo vam pažnju na to da postoji i prirodni lek za sinuse. Preparat je na biljnoj bazi i potpuno je bezbedan za korišćenje.

Preporučujemo vam Japansko biljno ulje koje je u stvari ekstrakt divlje nane, tj. japanske mente. Ono se proizvodi potpuno prirodno, bez alkohola i hlorofila. Sam ekstrakt je veoma jak, pa je i dejstvo ovog prirodnog preparata veoma delotvorno.

Kupite Japansko biljno ulje

U zavisnosti od zapremine bočice, ulje košta od 1.000 din do 6.000 din. Japansko biljno ulje vašoj meri možete kupiti klikom na željenu zapreminu i zatim dodati u korpu.

shopping_cart Kupi odmah

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.