[vc_row css=“.vc_custom_1490780058823{margin-top: 22px !important;}“][vc_column width=“1/2″][trailer_box image=“3509″ slogan=“Pročitajte više“ title=“Naturasso eterična ulja“ link=“http://localhost/asso.rs/etericna-ulja-naturasso/“][vc_column_text css=“.vc_custom_1493887065224{padding-left: 10px !important;}“]

Naturasso eterična ulja

Distribuiramo visoko kvalitetna eterična ulja od japanske mente i jojobe, koja su jedinstvena na našem tržištu. Saznajte više o čuvenim Naturasso uljima i kupite ih iz svoje fotelje.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][trailer_box image=“3510″ slogan=“Kupite odmah“ title=“Gazebo tende“ link=“http://localhost/asso.rs/shop/gazebo-tenda/“][vc_column_text css=“.vc_custom_1493887054450{padding-left: 10px !important;}“]

Gazebo tende

Ako Vam je potrebna lagana, prenosiva, brzo-montažna tenda onda ste na pravom mestu. Naše gazebo tende proizvode se od visoko kvalitetnih materijala. Pogodne su za posao i za kućnu upotrebu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column][fancy_heading h1=“0″ style=“line“ title=“Asso Online Shop“][/fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


UPOTREBA JAPANSKOG BILJNOG ULJA

Vrhom miša pređite preko crvenih krugova na slici i saznajte na koji način i na koje tačke na telu deluje naše ulje.

BOLOVI U LAKTU

Ukoliko ga koristite kao oblogu, ulje mente pomaže i ublažava bolove u zglobovima nastale zbog reume, iščašenja, uganuća ili nepravilne fizičke aktivnosti.

Kod ujeda insekta ili ožarenja koprivom, možete namazati ulje mente na iritirani deo kože i ono će umiriti i blago hladiti mesto neprijatnosti na koži. Takođe, umanjiće bol i otok od ujeda insekta.

BOLOVI U VRATU

Blagotvorno deluje na bolove u mišićima vrata, bolove nastale zbog slabe prokrvljenosti vratnog dela kičme ili pak one nastale usled uticaja nepravilnog položaja ovog dela tela. Menta blago ubrzava perifernu cirkulaciju i tako poboljšava opšte stanje organizma.

Načinite oblogu koju ćete postaviti na bolno mesto ili ga blago umasirajte i ublažićete postojeće bolove.

BOLOVI U GLAVI

Ublažava tegobe kod upale sinusa – uloga po kojoj je ulje mente postalo najpoznatije na svetskom tržištu. Blagotvorno deluje i na sve druge oblike glavobolje. Možete ga koristiti kao inhalator jer menta poboljšava prohodnost disajnih kanala.

Napravite oblogu sa nekoliko kapi ulja mente, nakapajte ga na ruke i lagano udišite ili sa njim napravite rastvor za inhalaciju i osetićete olakšanje.

ORALNA UPOTREBA: Usled neprijatnog zadaha, problema sa desnima, bolova u grlu i za održavanje higijene usta, koristite ulje mente pomešano sa toplom ili mlakom vodom tako što ćete lagano izmućkati usta i grlo. Možete ga i konzumirati tako što ćete sipati jednu kap ulja na kockicu šećera i lagano je otapati u ustima.

BOLOVI U ZGLOBU ŠAKE

Ulje mente smanjuje bolove u zglobovima nastale usled reume, uganuća, iščašenja ili nepravilne fizičke aktivnosti. Deluje kao prirodni anelgetik i idealan je za primirenje posledica natalih usled povrede, do momenta njenog profesionalnog saniranja.

Koristite ga kao oblogu napravljenu od vode i nekoliko kapi ovog ulja.

BOLOVI U LEĐIMA

Ulje mente blagotvorno deluje na bol u gornjem delu leđa, krstima i kičmi nastalom usled nepravilnog držanja, sedenja, duge izloženosti fizičkom naporu ili ukočenja. Možete ga koristiti kao oblog koji ćete nanositi na bolno mesto ili kao dodatak ulju za masažu. Zbog prijatnog osećaja koji stvara na telu – hladi, opušta i umiruje mišiće – možete ga utrljati i direktno na bolno mesto.

Ulje možete koristiti i za masažu celog tela jer deluje na opuštanje svih mišića i smanjuje napetost i stres organizma.

BOLOVI U ČLANKU

Ulje mente smanjuje bolove u zglobovima nastale usled reume, uganuća, iščašenja ili nepravilne fizičke aktivnosti. Deluje kao prirodni anelgetik i idealan je za primirenje posledica natalih usled povrede, do momenta njenog profesionalnog saniranja.

Koristite ga kao oblogu napravljenu od vode i nekoliko kapi ovog ulja. Ukoliko imate problema sa neprijatnim mirisom stopala, možete utrljati ulje svakog dana nakon kupanja kako biste smanjili ovaj problem.

BOLOVI U KOLENU

Ukoliko ga koristite kao oblogu, ulje mente pomaže i ublažava bolove u zglobovima nastale zbog reume, iščašenja, uganuća ili nepravilne fizičke aktivnosti. Možete ga koristiti i u slučaju prenapregnutosti nogu, proširenih vena, neprijatnosti i bolova nastalih usled dugog stajanja. Opušta grč u mišićima i olakšava bolove nastale zbog istegnutosti mišića.

Možete ga koristiti i kao oblog, ali i utrljati na bolno mesto. Možete ga koristiti I kod sportske terapije za negu i opuštanje mišića.