Naturasso eterična ulja japanske nane, lavande i limuna

Aromaterapija nakit sa esencijalnim uljem po vašoj želji

Aroma difuzori kao osveživači vazduha i za aroma terapiju

Japansko biljno ulje

Blagotvorno dejstvo japanskog biljnog ulja i primena kod različitih tegoba

Ublažava glavobolju

Ublažava tegobe kod upale sinusa – uloga po kojoj je ulje mente postalo najpoznatije na svetskom tržištu. Blagotvorno deluje i na sve druge oblike glavobolje. Možete ga koristiti kao inhalator jer menta poboljšava prohodnost disajnih kanala.

Napravite oblogu sa nekoliko kapi ulja mente, nakapajte ga na ruke i lagano udišite ili sa njim napravite rastvor za inhalaciju i osetićete olakšanje.

Bolovi u vratu​

Blagotvorno deluje na bolove u mišićima vrata, bolove nastale zbog slabe prokrvljenosti vratnog dela kičme ili pak one nastale usled uticaja nepravilnog položaja ovog dela tela. Menta blago ubrzava perifernu cirkulaciju i tako poboljšava opšte stanje organizma.

Načinite oblogu koju ćete postaviti na bolno mesto ili ga blago umasirajte i ublažićete postojeće bolove.

Bolovi u leđima

Ulje mente blagotvorno deluje na bol u gornjem delu leđa, krstima i kičmi nastalom usled nepravilnog držanja, sedenja, duge izloženosti fizičkom naporu ili ukočenja. Možete ga koristiti kao oblog koji ćete nanositi na bolno mesto ili kao dodatak ulju za masažu. Zbog prijatnog osećaja koji stvara na telu – hladi, opušta i umiruje mišiće – možete ga utrljati i direktno na bolno mesto.

Ulje možete koristiti i za masažu celog tela jer deluje na opuštanje svih mišića i smanjuje napetost i stres organizma.

Bolovi u laktu

Ukoliko ga koristite kao oblogu, ulje mente pomaže i ublažava bolove u zglobovima nastale zbog reume, iščašenja, uganuća ili nepravilne fizičke aktivnosti.

Kod ujeda insekta ili ožarenja koprivom, možete namazati ulje mente na iritirani deo kože i ono će umiriti i blago hladiti mesto neprijatnosti na koži. Takođe, umanjiće bol i otok od ujeda insekta.

Bolovi u kolenu

Ukoliko ga koristite kao oblogu, ulje mente pomaže i ublažava bolove u zglobovima nastale zbog reume, iščašenja, uganuća ili nepravilne fizičke aktivnosti. Možete ga koristiti i u slučaju prenapregnutosti nogu, proširenih vena, neprijatnosti i bolova nastalih usled dugog stajanja. Opušta grč u mišićima i olakšava bolove nastale zbog istegnutosti mišića.

Možete ga koristiti i kao oblog, ali i utrljati na bolno mesto. Možete ga koristiti I kod sportske terapije za negu i opuštanje mišića.

Bolovi u zglobu šake

Ulje mente smanjuje bolove u zglobovima nastale usled reume, uganuća, iščašenja ili nepravilne fizičke aktivnosti. Deluje kao prirodni anelgetik i idealan je za primirenje posledica nastalih usled povrede, do momenta njenog profesionalnog saniranja. Koristite ga kao oblogu napravljenu od vode i nekoliko kapi ovog ulja.

Bolovi u članku

Ulje mente deluje kao prirodni anelgetik i idealan je za primirenje posledica natalih usled povrede, do momenta njenog profesionalnog saniranja.

Koristite ga kao oblogu napravljenu od vode i nekoliko kapi ovog ulja. Ukoliko imate problema sa neprijatnim mirisom stopala, možete utrljati ulje svakog dana nakon kupanja kako biste smanjili ovaj problem.

Oralna upotreba

Usled neprijatnog zadaha, problema sa desnima, bolova u grlu i za održavanje higijene usta, koristite ulje mente pomešano sa toplom ili mlakom vodom tako što ćete lagano izmućkati usta i grlo. Možete ga i konzumirati tako što ćete sipati jednu kap ulja na kockicu šećera i lagano je otapati u ustima.

Pogledajte naše proizvode

Naturasso eterična ulja

Distribuiramo visoko kvalitetna eterična ulja od japanske mente i jojobe, koja su jedinstvena na našem tržištu. Saznajte više o čuvenim Naturasso uljima i kupite ih iz svoje fotelje.

Pogledaj sve

Difuzori

Nakit od nerđajućeg čelika sa izmenljivim jastučićima (za aromatično ulje) u boji kojim ćete ga prilagoditi vašoj garderobi ili raspoloženju. Uživajte u čarima aromaterapije.

Pogledaj sve

Aromaterapija nakit

Nakit od nerđajućeg čelika sa izmenljivim jastučićima (za aromatično ulje) u boji kojim ćete ga prilagoditi vašoj garderobi ili raspoloženju. Uživajte u čarima aromaterapije.

Pogledaj sve