Par reči o nama

Porodični biznis sa dugogodišnjim iskustvom neposredne prodaje robe različitih namena je pretočen u preduzetničku firmu “ASSO” 2015. godine. Novo iskustvo i raznoliko tržište doveli su nas do sledeće stepenice našeg poslovanja. Nije bilo dovoljna samo direktna prodaja nego i dostupnost naše ponude u svakom trenutku na bilo kom mestu za svakog našeg kupca. Rad na terenu nam je potvrdio veliku potrebu i potražnju koju je teško pokriti i podržati direktnom prodajom, ličnim prisustvom.

Naš glavni cilj je približiti i omogućiti dostupnost kvalitetnih proizvoda koji se ne mogu naći na našem tržištu. Kao najbolje primer može poslužiti naš prvi proizvod: Japansko biljno ulje, u potpunosti biljni preparat (eterično ulje mente arvensis), koje je na Dalekom Istoku od davnina poznato po svojim blagotvornim svojstvima, i koje je od sredine prošlog veka prihvaćeno i u Zapadnoj Evropi kao neizostavan deo kućne apoteke.

Iskren odnos pun poverenja je osnova našeg poslovanja, negovanje ovih osnovnih ljudskih vrednosti je naš cilj i vodilja. Nadamo se da ćete sa nama zajedno rasti, razvijati se i otkrivati nove horizonte.

Sa poštovanjem tim firme “ASSO”.