Lokalna akciona grupa „Srce Bačke“ okuplja veliki broj lokalnih proizvođača. Njihove aktivnosti vrše godinama unazad na području opština Kula i Vrbas. Nedavno je otvorena i prodavnica LAG „Srce Bačke“ u kojoj se mogu pronaći proizvodi svih navedenih proizvođača.

LAG „Srce Bačke“ svojim aktivnostima pokriva čak 14 naseljenih mesta gde živi preko 85.000 ljudi. Udruženje je u velikoj meri mobilisalo i okupilo lokalne aktere iz privatnog, civilnog i javnog sektora. Posebno je značajno što okuplja i male proizvođače koji rade na teritoriji pomenutih naseljenih mesta.

Od nedavno radi i prodavnica LAG „Srce Bačke“ u okviru koje se mogu pronaći proizvodi članova ovog udruženja. Tim povodom smo odlučili da se i mi priključimo ovom sjajnom projektu, koji na jednom mestu obuhvata sve ono najbolje iz naše lokalne sredine. Nije reč samo o našoj podršci, već i o društvenoj odgovornosti koju osećamo prema sredini u kojoj živimo i radimo.

Tako od jula u prodavnici LAG „Srce Bačke“ možete pronaći i naše proizvode. Trudićemo se da u svakom trenutku određenu količinu naših proizvoda držimo u prodavnici, koja je veoma pristupačna jer se nalazi u centru Kule, odmah pored ulaza u uslužni centar opštine Kula. Dođite i posetite prodavnicu LAG-a i saznajte šta sve možete da kupite u njoj po veoma pristupačnim cenama.