Odlične reakcije posetilaca našeg štanda na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu
8. marta 2017.
Diploma sa zlatnom medaljom na Novosadskom sajmu za Japansko biljno ulje
31. oktobra 2017.
Show all

Prirodni lek za sinuse

Prirodni lek za sinuse

Osnovna uloga sinusa je održavanje vlažnosti u nosu i zadržavanje bakterija i prljavštine, kako ona ne bi prodirala dublje u organizam. Ako usled prehlade ili infekcije dođe do zadebljanja sluznice, to u najvećem broju slučajeva vodi ka upali sinusa.

Koji su simptomi upale sinusa?

Možete imati samo neke od ovih simptoma, ili više njih zajedno. Što više navedenih simptoma imate, to je upala sinusa jača:

  • glavobolja
  • bol u području sinusa
  • začepljen nos
  • povišena temperatura
  • smanjeni osećaj mirisa
  • umor

Lečenje upale sinusa

Blaži oblici upale sinusa prolaze i bez lečenja. Ako simptomi upale traju duže od nedelju dana, onda se ipak preporučuje poseta lekaru. U međuvremenu možete pokušati da sami sebi pomognete. U tom slučaju imate na raspolaganju sledeće opcije: udisanje pare, tuširanje vrućom vodom, korišćenje toplih obloga, itd.

Kada je reč o medicinskom tretmanu, postoji veliki broj lekova koji se koriste za lečenje sinusa. Oni se najčešće prodaju u vidu tableta, ali i u vidu kapi i sprejeva. U svakom slučaju se ne preporučuje korišćenje bilo kakvog leka bez konsultacije lekara.

Prirodni lek za sinuse

S obzirom da ljudi obično izbegavaju korišćenje medikamenata za lečenje sinusa, skrećemo vam pažnju na to da postoji i prirodni lek za sinuse. Preparat je na biljnoj bazi i potpuno je bezbedan za korišćenje.

Preporučujemo vam Japansko biljno ulje koje je u stvari ekstrakt divlje nane, tj. japanske mente. Ono se proizvodi potpuno prirodno, bez alkohola i hlorofila. Sam ekstrakt je veoma jak, pa je i dejstvo ovog prirodnog preparata veoma delotvorno.

Kupite Japansko biljno ulje

U zavisnosti od opcije ulje košta od 1.000 din do 6.000 din. Opciju po vašoj meri možete izabrati na taster ispod slike.